Elektrostimulacija mišića – Compex

Elektrostimulacija mišića za bolje rezultate, omogućiće Vam neverovatan napredak.

Jedan od ključnih elemenata fizikalne terapije koji primenjujemo u Fizio Progressu je elektrostimulacija. Ova tehnika radi na principu primene električnih impulsa koji se putem elektroda postavljaju na određene regije tela.

Elektrostimulacija se često koristi za poboljšanje mišićne funkcije, smanjenje bola i ubrzanje procesa oporavka. Takođe, može poboljšati cirkulaciju, smanjiti oticanje tkiva i sprečiti mišićnu atrofiju.

Elektrostimulacija se primenjuje u različitim situacijama, uključujući postoperativni oporavak, sportske povrede, lečenje mišićnih disbalansa i neurološke rehabilitacije. Efekti elektrostimulacije mogu biti značajni i doprineti bržem i efikasnijem oporavku pacijenata.

Vaše zdravlje je naš prioritet

Pozivamo vas da nam se obratite za pomoć i podršku ukoliko se suočavate sa bilo kakvim problemima vezanim za bol, pokretljivost ili oporavak. Zakažite svoj pregled već danas i dopustite da naš stručni tim budu vaša podrška na putu ka zdravlju i boljem životu!

Zakazivanje tretmana

Pozovite nas ili popunite formular ispod i mi ćemo vas kontaktirati. Trudimo se da na sve upite odgovorimo u roku od 24 sata radnim danima.