Presoterapija

Neka vaše telo oseti blagi dodir olakšanja i revitalizacije uz našu vrhunsku presoterapiju.

Bez obzira da li se borite sa otokom, umornim nogama ili želite osvežiti svoju kožu, naša presoterapija je tu da vas oporavi.

Naši specijalno dizajnirane pneumatske čizme ciljano deluju na vaše telo, podstičući cirkulaciju i podržavajući prirodni proces limfne drenaže.

Budite spremni da se oslobodite neprijatnih otoka i umornih nogu. Pustite da naša presoterapija ukloni napetost iz mišića i donese vam osećaj lagodnosti i opuštenosti. Osetite kako se toksini izbacuju iz vašeg tela, ostavljajući vam revitaliziranu kožu i obnovljenu vitalnost.

Presoterapija je terapeutska tehnika koja se koristi za poboljšanje cirkulacije, smanjenje otoka i podršku limfnom drenažom u telu. Ova tehnika koristi specijalni uređaj koji primenjuje kontrolisan pritisak na različite delove tela kroz pneumatske manžete koje se postavljaju na noge.

Benefiti Presoterapije:

  • Poboljšanje cirkulacije: Ovo može pomoći u ublažavanju hroničnih problema sa cirkulacijom i smanjenju osećaja umora u nogama.
  • Smanjenje otoka: Osobe koje pate od otoka, posebno u nogama ili rukama, mogu imati koristi od presoterapije. Ritmička kompresija i dekompresija manžeta pomažu da se potisne višak tečnosti iz tkiva, što može dovesti do smanjenja otoka.
  • Podrška limfnom drenažom: Limfni sistem igra ključnu ulogu u eliminaciji toksina i viška tečnosti iz tela. Presoterapija može pomoći u poboljšanju limfne drenaže tako što stimuliše protok limfe i pomaže eliminaciju toksina.

Vaše zdravlje je naš prioritet

Pozivamo vas da nam se obratite za pomoć i podršku ukoliko se suočavate sa bilo kakvim problemima vezanim za bol, pokretljivost ili oporavak. Zakažite svoj pregled već danas i dopustite da Indiba Activ aparat i naš stručni tim budu vaša podrška na putu ka zdravlju i boljem životu!

Zakazivanje tretmana

Pozovite nas ili popunite formular ispod i mi ćemo vas kontaktirati. Trudimo se da na sve upite odgovorimo u roku od 24 sata radnim danima.