Kinesio Tape

Otkrijte revolucionarni svet Kinesio tapingu - tajne snage obnavljanja tela kroz inovaciju.

Glavna svrha kinezio trake je pružanje podrške mišićima i zglobovima bez ograničavanja pokreta.

Bez obzira da li se suočavate sa sportskom povredom, hroničnim bolom ili potrebom za rehabilitacijom, Kinesio taping je vaš partner ka bržem oporavku. Kroz precizno postavljene elastične trake, Kinesio taping podstiče prirodne procese ozdravljenja vašeg tela.

Ove trake rade sa vašim mišićima i zglobovima, pružajući podršku, olakšavajući bol i vraćajući vam slobodu pokreta. Delikatno usmeravajući cirkulaciju i limfnu drenažu, trake smanjuju oticanje i podstiču regeneraciju. Kinezio traka (takođe poznata kao kinesio tapiranje ili kinezio trakiranje) je tehnika koja se koristi u sportskoj medicini i fizioterapiji kako bi se podržali procesi ozdravljenja tela, smanjila bol i poboljšala funkcionalnost mišića i zglobova.

Benefiti kinesiotapinga:

  • Podrška mišićima i zglobovima: Kinesio traka se koristi za podršku mišićima i zglobovima, pomažući u održavanju pravilnog položaja tela i ublažavanju napetosti.
  • Smanjenje bola: Traka može da pomogne u smanjenju bola tako što deluje kao blagi pritisak na kožu i potkožno tkivo. To može pomoći u smanjenju nelagodnosti uzrokovane povredama ili prenaprezanjem mišića.
  • Poboljšanje cirkulacije: Kinesio traka može da poveća protok krvi i limfe oko područja gde je primenjena. To može da pomogne u ubrzavanju procesa ozdravljenja i smanjenju otoka.
  • Poboljšanje propriocepcije: Propriocepcija je sposobnost tela da prepozna svoj položaj u prostoru. Kinesio traka može da poboljša propriocepciju pomažući telu da bolje razume gde su mišići i zglobovi u odnosu na ostatak tela.

Vaše zdravlje je naš prioritet

Pozivamo vas da nam se obratite za pomoć i podršku ukoliko se suočavate sa bilo kakvim problemima vezanim za bol, pokretljivost ili oporavak. Zakažite svoj pregled već danas i dopustite da naš stručni tim budu vaša podrška na putu ka zdravlju i boljem životu!

Zakazivanje tretmana

Pozovite nas ili popunite formular ispod i mi ćemo vas kontaktirati. Trudimo se da na sve upite odgovorimo u roku od 24 sata radnim danima.